Fit Amsterdam
Fit Amsterdam Blind tekeningen
Fit Amsterdam Blind tekeningen
Fit Amsterdam Blind tekeningen
Fit Amsterdam Thijs Expo
Fit Amsterdam Tentoonstelling


Amsterdam november 2007


Kunst van Netty Gelijstteen bij Fit Amsterdam
Joris Ivensplein 58 Amsterdam IJburg

22 blindtekeningen heeft Netty Gelijsteen gemaakt tijdens de Fit Amsterdam lessen in September. Beweging in beeld brengen geeft een abstracte en ritmische weergaven van de werkelijkheid. Een lijnvoering die gelijk staat met de inspanning en oprechte nauwkeurigheid waarmee de deelnemers hun lichaam trainen. De vrouwen in contact met de mogelijkheden van hun lijf en de grenzen voorzichtig verkennen tijdens de oefening.

 

Tekeningen 10 x 15 in houten lijst 13 x 18 € 52,-

Thijs Expo is een jonge creatieve ondernemer in Zeeburg, die model heeft gestaan voor het gelijk namige abstracte portret, dat ik van hem gemaakt heb in april 2006.

Fit Amsterdam heropent haar zaak in november om met nog meer ondernemingszin een betere voorziening voor IJburg te zijn. Zonder daarbij de menselijke maat te verliezen. De eigenaren Marcel en Jacqueline onthouden de namen van hun klanten. De sociale omgang is minstens zo belangrijk als de trainingen.
Thijs Expo is hier op zijn plaats.

100 x 100cm acryl op canvas zonder lijst € 1050,-

 

Netty Gelijsteen woont in Zeeburg. Ze heeft Jacqueline en Marcel ontmoet tijdens haar pioniers project dat zij uitvoerde in September 2007 op IJburg met subsidie van stadsdeel Zeeburg.
Dit project ‘Pioniers’ en het werk wat Gelijsteen in Beijing, China maakte afgelopen oktober wordt vanaf half december 2007 in galerie Acculade, IJburglaan 684/688 tentoongesteld. Acculade is net als Fit Amsterdam een pionier op IJburg in hun branche.

 

 

 

 

email: Netty Gelijsteen   telefoon: 020 - 4181075

Copyright © 2000 .         Webdesign: Han Hendriks